The Urban Hodge - Four Out Of Five Dentists Recommend Hodge.

Bra att lära sig mer

Ja när det kommer till böckernas värld så kan man lära sig hur mycket som helst och visst är det underbart att det är på dt viset. Det tar aldrig slut, man kan hela tiden lära sig mer och förstå mer och lära sig nya saker. Ja det är verkligen underbart och befriande på något sätt.
Kommer ihåg när jag var liten och då hade jag svårt för att läsa så jag fick i extra uppgift att alltid läsa lite innan jag gick och la mig. Först tyckte jag inte om det och jag tyckte det var jobbigt och det var inget som jag ville göra, men med tiden så blev jag bättre på att läsa och jag började tycka om det jag läste. Det var verkligen en befrielse när jag kände det så.

Kommer in i en annan värld

Ja det blir verkligen som att man kommer in i en annan värld och det är så befriande på något sätt, som att man har fått tillåtelse att komma in i en annan värld som inte alla kommer till. Och det blir som att man lär känna personer som egentligen inte finns. Så jag är verkligen tacksam att jag fick upp ögonen för att läsa och att jag nu tycker att det är så kul och så givande.
Men det finns ju så många olika typer av böcker, det där ju inte bara romaner utan det finns ju många böcker som lär en saker och det är ju toppen. Att kunna få lära sig om ledarskap och företagande, att skaffa sig lite managementböcker för att kunna göra det är ju toppen, ja det finns så mycket som är värt att lära sig och som man kan läsa sig till. Och det gör ju att så många kan lära sig en sak och det är ju toppen.